“Begin with the end in mind” – Stephen Covey

Djilani Sprang-Purperhart beschrijft zichzelf als een NERD met een hoog SUPERMAN gehalte. Als hij zijn bril afdoet kan dat drie dingen betekenen. Je gaat boksen, hardlopen of yoga beoefenen om FLOW op te wekken.

In 2006 kwam Djilani tijdens een minor Sportpsychologie voor het eerst in aanraking met de wetenschappelijke benadering van FLOW. Tot dan toe was het een begrip dat hij kende uit de straatcultuur van Amsterdam Zuid-Oost. De straten waar hij is opgegroeid en daar waar hij de fijne kneepjes van het salesvak heeft geleerd.

Met Harufa waagde hij in 2007 een sprong in het diepe. Op de FLOW begonnen zij als zelfstandigen en hadden drie jaar later een vast team van vier met een omvangrijk flexteam. Het concept: regelmatig FLOW opwekken en zelfrapportage (op kosten van werkgevers) zou resulteren in minder ziekteverzuim, grotere werklust en meer levenslust. Een win-win voor werkgevers en werknemers. Kortom, een propositie waar niemand nee tegen kon zeggen. Behalve als er een economische crisis uitbreekt.

Nu ruim tien jaar later blikt Djilani naar eigen zeggen terug op een leven op de FLOW. Hij heeft vooraanstaande professionals, bevlogen ondernemers en (toekomstige) leiders in het bedrijfsleven mogen ondersteunen bij het (her)ontdekken van ontspannen, maar toch resultaatgericht handelen. Als je hem vraagt waar hij zichzelf over tien jaar ziet staan, zegt hij: een MVO-ondernemer die met zijn vrouw en als het hem gegund is zijn kinderen een significante bijdrage levert aan de kennis over en het in de praktijk brengen van LEADERSHIP IN FLOW.

In het kort:

MSc. MAS

Minor Sportpsychology

Minor Economy

Prop Communicatiewetenschap

Inspirational Speaker

Executive Coaching

Martial Arts

Yoga

Marathon voorbereiding