Disclaimer

Disclaimer
Het gebruik van de Grashelden website is onderhevig aan de volgende drie voorwaarden. Als gebruiker van de website: (1) stem je onvoorwaardelijk in met de twee nu volgende voorwaarden; (2) jij bent je bewust van het feit dat alle verschafte informatie op deze website berust op persoonlijke ervaringen en; (3) jij kunt geen rechten ontlenen aan de impliciete en/of expliciete adviezen op deze website. Wij raden mensen die met ons, of onze adviezen voor geestelijke en/of lichamelijke welzijn aan de slag willen aan om hun huisarts te raadplegen.
Voor de individuele/of zakelijke begeleiding vanuit Grashelden zie de Algemene Voorwaarden.
Copyright Informatie
Alles dat beschreven is op deze website (tenzij anders vermeld) is eigendom van Grashelden. Voel je vrij om stukken tekst te gebruiken, repliceren, maar link hierbij wel naar Grashelden. Als je meer wilt gebruiken dan een paragraaf of een alinea, neem dan contact met ons op.
Veel fotomateriaal op onze website is geschoten door en eigendom van Grashelden. Indien de foto’s van andere bronnen afkomstig zijn, staat dit vermeld. Mocht je ervan overtuigd zijn dat de bronvermelding niet klopt, of dat jij de rechtmatige eigenaar bent van één van de foto’s die is gebruikt horen wij het graag.