Happie in de Happinez!

Daar zit ik dan. Op een supermooie locatie ergens tussen Amsterdam en Hilversum te wachten op mijn beurt. Ik zit (voor mij doen) vol in de make-up en heb iets ‘out of my box’ aangekregen van de styliste. Ik vind het spannend. Gelukkig ben ik niet alleen. Ruim een paar maten zwaarder, maar vol trots met ons vijfde kindje in de buik. Ons zoontje! Ik wacht tot de fotografe mij roept. Ondertussen laat ik mijn gedachten afdwalen naar het groene van het gras.

Wie had dit ooit gedacht? Ik, Harufa aka Happie. Zittend bij een fotoshoot van de Happinez. Met een bijna-kant-en-klare-baby in mijn buik.

Wie had dit ooit gedroomd? Straks drie gezonde kinderen om ons heen. Wat is er nog meer nodig?

Mijn gedachten dwarrelen af naar een aantal personen die ik ken die op dit moment niet zo happy zijn. Twee klanten na het verlies van een kindje, een kennis met een doodzieke moeder en andere mensen met problemen aan hun hoofd. Ik wens hen en onszelf een periode toe waarin we kunnen groeien.

Het zullen vast de hormonen zijn die ervoor zorgen dat ik bijna ga huilen. Schuin omhoog kijkend wapper ik met mijn handen voor mijn ogen, zodat mijn mascara niet uitloopt (dat schijnt te helpen als ik de Hollywood-films moet geloven).

Daar zit ik dan.

Happie in de Happinez. En yep, ik ben blij!

Lees het interview in de Happinez, het nummer dat gaat over VEERKRACHT, op pagina 47.

LinkedIn
YouTube