Minimaliseer in 5 Weken l Ministapjes

MINIMALISEER IN 5 WEKEN l Ministapjes

Je weet het waarschijnlijk al maar voor ons betekent een heldendaad© dat je leert te denken in kleine stapjes. Alle kleine stapjes bij elkaar maken dat je uiteindelijk komt waar je wilt zijn. In één keer van 0 naar 100 gaan is de hazen-methode. Het lijkt stoer. Maar voor ons heeft dit in ieder geval nooit echt (lang) gewerkt. Dus bespaar jezelf wat energie: stay CHILL. Het komt goed. Die spullen komen je nu echt niet oppeuzelen, of achtervolgen na zoveel jaren in die garage. Eén dag meer of minder maakt niet uit.

Het is een illusie te denken dat je er meteen bent na één ronde. Dat is alleen in films het geval.

Daar zie je in scene 1 een volgepropte zolder en POEF.

In scene 2 is de zolder klinisch wit en spik en span (ik wist nooit dat er superverf bestond die in 1 tel op de muur zit zonder af te hoeven plakken en daadwerkelijk te rollen en kwasten).

In werkelijkheid zal je de komende stappen vaker kunnen doen. Soms heb je gewoon een terugval (jaja, ik praat uit ervaring!). Als het goed is hoef je enkel week 1 maar een keer te doen.

Hieronder zie je de stappen (weken) beschreven waarin jij een serieus verschil kan maken als het gaat om minimaliseren. SIMPLE LIFE HERE WE COME!

Week 1: JOUW KEUZE

Week 2: JOUW LEGENDE

Week 3: DE VRAAG

Week 4: DE DOOS

Week 5: HET SPEL

Door Harufa

Foto© Cardboard box

 

 

 

 

 

LinkedIn
YouTube